ArtEZ·Web

Interieurarchitectuur zorgt voor andere kijk op de wereld

Het creëren van een nieuw perspectief, letterlijk en figuurlijk, is voor Lotte van Voornveld (24) heel belangrijk. Met haar werk wil zij mensen op een andere manier naar de wereld om hen heen laten kijkenLotte zit in het laatste jaar van de bachelor Interieurarchitectuur aan de ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle. Haar finals werk is een ontwerp van een ruimte midden in Den Haag, die met verschillende bruggen is verbonden. In deze ruimte is er plek voor ontmoeting en gesprekken. 

Door de opleiding Interieurarchitectuur heeft Lotte een andere kijk op de wereld ontwikkeld, vertelt ze. De rol van zowel interieur als architectuur is voor haar belangrijk. Voordat ze aan deze opleiding begon, deed ze de mbo-opleiding Ruimtelijk vormgeven. Ze wilde graag verder in het vakgebied en besloot door te studeren aan ArtEZ. Lees haar hele verhaal op de website van ArtEZ.

Geef een reactie