Eindhovens Dagblad·Krant·Web

De zomerse aanbeveling van Michiel Eijsbouts: met de trein naar België voor een frituur met veertig soorten Fanta

Hoe brengen cultuurmakers het liefst de zomer door? In deel 2 van De Aanbeveling van: presentator, schrijver en podcastmaker Michiel Eijsbouts (44) uit Vlierden. ,,Ik ben ontzettend fan van de trein. In de zomer ga ik met mijn zoon op pad, zo komen we overal.”
Naar de Belgische kust, daar gaat de reis per spoor sowieso naar toe. ,,Oostende, Nieuwpoort; in België is genoeg cultureels te doen, vertelt Eijsbouts. ,,Wekenlang op vakantie, dat hoeft van mij niet. Met de trein kom ik overal, ik kan naar Londen, Wenen, noem het maar. Mijn zoon is heel erg fan van Fanta, dus deze zomer gaan we naar een frituur in België waar liefst veertig soorten Fanta te verkrijgen zijn. We stappen in de trein, doen wat spelletjes onderweg en zo zijn we drie uur later op de plek van bestemming.” Lees het hele verhaal op de website van het Eindhovens Dagblad

Geef een reactie