Brabants Dagblad·Krant·Web

Als je toch gaat shoppen in Tilburg, pik dan meteen een portie cultuur mee: ‘Iedereen mag zich laten verrassen door locaties en performances’

Een gratis concertje bij de wijnboer, vanaf het balkon van het Paleis-Raadhuis of lekker liggend bij de Emmapassage. Je kunt er al shoppend straks bijna niet omheen: de Cultuurroute013 op 25 mei. En dat is nou precies de bedoeling.

In totaal zestien Tilburgse culturele instellingen openen op donderdag 25 mei hun deuren voor gratis optredens, exposities, rondleidingen en filminstallaties in het kader van Cultuurroute013. Eén van die locaties is Stadstheater de Boemel waar Hilde de Jong (20), eerstejaarsstudent docerend theatermaker aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, drie shows geeft. Lees het hele artikel op de website van het Brabants Dagblad.

Geef een reactie