Wandelen·We Are Travellers·Web

Ontdek de mooiste kastelen in België

Van middeleeuwse kastelen en burchten, tot aan pittoreske landhuizen en bijzondere forten; België is hét land om kastelen te bezichtigen. Alleen in de Ardennen al is het aantal kastelen per vierkante meter heel groot. In Vlaanderen en Wallonië vind je de meest prachtige bouwsels, vaak met een museum of een bierbrouwerij erbij. Welke kastelen in België moet je ooit zien? De zeven meest bijzondere kastelen op een rij.

Wanneer je in België op kastelentocht gaat, is er heel veel keuze. Van kastelen die nog publiekelijk toegankelijk zijn, tot aan wat meer vervallen historisch panden die zeker een bezoekje waard zijn. Zeker ook in de omgeving van de grotere steden in ons buurland vind je mooie kastelen. Bijvoorbeeld in de buurt van Brussel, Gent, Namen en Luik. Lees het hele artikel op We Are Travellers.

Geef een reactie