Reizen·Wandelen·We Are Travellers·Web

Wandelen in Zwitserland: de mooiste hikes in de bergen

Adem de frisse berglucht in, geniet van het uitzicht over de uitgestrekte berglandschappen, wandel door de bossen en rust uit aan een van de bergmeren. Wandelen in Zwitserland is afwisselend en er zijn dan ook meer dan genoeg wandelroutes te vinden. Welke routes zijn nou echte aanraders? En waar kun je onderweg overnachten? De mooiste wandelingen in Zwitserland op een rijtje.

In Zwitserland vind je ruim 65.000 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden, dus de wandelliefhebber haalt hier zijn hart op. In Wallis vind je de hoogste bergtoppen van het land: de Matterhorn en de Dufourspitze. De Aletschgletsjer is ook prachtig om te zien. Mooie bergtochten door de Alpen, het doorkruisen van diverse passen en gletsjers trotseren; in Zwitserland kan het allemaal. Lees het hele verhaal op We Are Travellers

Geef een reactie