IntoNijmegen·Web

Blokkenpiloot: ondernemersverhaal uit Nijmegen


“Als klein Erikje kon ik uren bezig zijn met een kleine kist aan LEGO-steentjes.
Nu ben ik ook uren bezig met die steentjes, maar dan net even anders. Een winkel zoals Blokkenpiloot opbouwen is ook een soort LEGO-bouwwerk. Je begint met een stevige basis en je voegt er steeds meer toffe dingen aan toe”, vertelt Erik Guillot, eigenaar van de Blokkenpiloot in de Lange Hezelstraat.


In een wereld waarin winkelketens omvallen en online warenhuizen de dienst uitmaken, is een fysieke winkel waarin je een compleet assortiment van één product vindt, redelijk uniek. Onze klanten waarderen ons initiatief om de nek uit te steken, zodat hun kinderen en kleinkinderen later weten dat ze vroeger LEGO in een échte winkel kwamen uitzoeken. En hopelijk kopen zij tegen die tijd zelf LEGO voor hun kinderen in de Blokkenpiloot”, zegt hij. Lees het hele artikel op IntoNijmegen.

Geef een reactie