De Gelderlander·Krant·Web

John Reijmers uit Beek is carnavalsdier met twee eretitels: ‘Dat ze mij zo hoog hebben zitten, heel bijzonder’

In de serie Dorpsmensen uit het Rijk van Nijmegen vandaag John Reijmers (66) uit Beek. Hij is actief bij de carnavalsvereniging De Cavalieren, is beschermheer van de Schutterij BUB (Beek-Ubbergen Beek) en was eerder al prins carnaval, president en voorzitter bij diezelfde vereniging. Een echt carnavalsdier, zoals hij zichzelf gekscherend noemt.

,,Het komt allemaal neer op gezelligheid bij mij. Ik vind carnaval vieren fantastisch en zit niet graag op m’n handen. Vroeger maakte ik al muziek bij de Harmonie KNA Beek en hield ik al van carnaval. In 2018 hebben ze me gevraagd beschermheer van de schutterij BUB te worden. Dat is een erebaan, want mijn voorgangers waren burgemeesters, een wethouder en een huisarts.” Lees het hele verhaal op de website van De Gelderlander.

Geef een reactie