Reizen·Wandelen·We Are Travellers·Web

Dit wil je doen in Brescia, Italië: de mooiste tips bij elkaar

In het noorden van Italië, tussen Milaan en Verona in, ligt Brescia. Niet ver van Lago d’Iseo en Lago di Garda af, vind je deze historische stad vol verrassende pleinen in verschillende stijlen. Wat mag je zeker niet missen in Brescia in Italië? En waar overnacht je goed? De leukste tips voor deze mooie stad zette ik voor We Are Travellers op een rij.

Brescia ligt in de regio Lombardije en is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Zowel Milaan als Verona zijn vanaf Brescia goed te bereiken met de trein of auto (ruim een uur). Ook vanaf het vliegveld Milaan Bergamo (Orio al Serio) ben je zo in Brescia. Het Iseomeer en Gardameer zijn vanuit Brescia goed te bereizen, dus kun je je stedentrip fijn combineren met genieten van de natuur. Lees het hele verhaal op We Are Travellers.

Geef een reactie