Eindhovens Dagblad·Krant·Web

‘Proeftijd’: zeven jonge schrijvers nemen kijkje op Eindhovense werkvloer

Wat gebeurt er als je zeven jonge schrijvers laat ronddwalen bij zeven bekende Eindhovense bedrijven? Dan krijg je korte verhalen vanuit een onverwachte zienswijze, gebundeld in het boek Proeftijd.

Alleen die titel al: Proeftijd. Een tijd om te proeven aan een bedrijf? Of letterlijk de proeftijd die je doormaakt voordat je ergens mag blijven werken? Een titel die alles aan de verbeelding overlaat. De verhalen bieden stuk voor stuk even wat verlichting in deze donkere tijd. Soms lijken het bizarre gedachtespinsels, maar vaak zijn het anekdotes uit het leven gegrepen. Fijne, kleine vertellingen om bij weg te dromen. Lees het hele verhaal over Proeftijd op de website van het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie