Brabants Dagblad·Krant·Web

Spullen gejat, geen voorstellingen meer, maar de dames van meezingfestijn Vuile Huichelaar blijven bezig

Het was tien dagen ‘enorm stressen’, maar cabaretduo Saskia van Zutphen en Paulette Willemse kon na de diefstal van een aanhanger vol showspullen toch blijven optreden. Tot de avondlockdown.

Tiliander in Oisterwijk, daar zouden Saskia van Zutphen (Amsterdam) en Paulette Willemse -(Haarlem) – ook wel de koninginnen van het meezing-cabaret genoemd – vrijdagavond 3 december op de planken staan met de voorstelling Vuile Huichelaar 7: Omdat ik zoveel van je hou en meer foute liedjes.

Uit de band springen

“Vuile Huichelaar was eigenlijk als éénmalig programma bedoeld, omdat we allebei waren bedrogen door onze man. Maar het werd zo’n succes dat we shows bleven maken”, lacht Van Zutphen. ,,We spotten zowel met mannen als met vrouwen. Die herkenbare man-vrouw dynamiek vinden vrouwen zo leuk. Deze keer wilden we lekker uit de band springen met foute liedjes, omdat we zo braaf zijn geweest in coronatijd.”

Lees het hele verhaal van de dames op de website van het Brabants Dagblad.

Geef een reactie