Eindhovens Dagblad·Krant·Web

Robots nemen toneel over in voorstelling ‘Nooit meer werken’ op Brainport-campus

Robots die de hoofdrol spelen, omdat de acteurs te moe zijn. In de voorstelling ‘Nooit meer werken’ van het Nieuw Utrechts Toneel (NUT) op de Brainport Industries Campus is dat het geval. Op 5 en 6 november is de voorstelling te zien.

 ,,Hoe ziet de wereld er over 20 jaar uit, als robots ons werk hebben overgenomen? Hoe beïnvloedt technologie ons? Die vragen stellen we aan de kaak in de voorstelling Nooit meer werken. Het is een filosofische, humorvolle voorstelling waarin voornamelijk robots spelen”, vertelt Greg Nottrot, artistiek leider van het NUT en mede-bedenker. ,,Daar hoort een driegangendiner bij dat voorafgaand, tijdens de pauze en na afloop van de voorstelling plaatsvindt. Een belangrijk onderdeel van de avond, want tijdens het eten gaan mensen vaak ongedwongen met elkaar in gesprek over het stuk.”

Het hele interview met Greg over hun voorstelling lees je op de website van het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie