Eindhovens Dagblad·Krant·Web

Lokale makers mogen schitteren op buitenscherm bij Natlab: ‘Gevoel overbrengen in 5 minuten’

Korte films van regionaal talent op groot scherm buiten: dat is het idee achter ‘Fresh Meet’ van Broet en Natlab in Eindhoven. ‘Felt’ van Kasper van ’t Hoff en Dennis de Pijper is een van de films die woensdag 18 augustus te zien is. De woensdagen erna is er ook nog ‘Fresh Meet’.

De liefde voor bewegend en stilstaand beeld bracht hen samen, en zo maakten Kasper van ’t Hoff (58) en Dennis de Pijper (27), beide filmmaker en fotograaf (samen: Shootby), eind 2020 hun eerste korte film Felt. In hun studio in het Klokgebouw op Strijp-S vertellen ze over hun passie voor beeld én samenwerken. Lees op de website van het AD het hele verhaal van Shootby en Fresh Meet.

Geef een reactie