Reizen·Wandelen·We Are Travellers·Web

De elf meest luxe vakantiehuizen in Nederland

Wil je eens een keer lekker luxe weg in eigen land? Ga dan naar één van deze elf luxueuze vakantiehuisjes! Je kan er ontspannen in een sauna, bubbelen in een fijne hottub of lekker stomen in het Turks stoombad. Denk er een perfecte inrichting bij, een onvergetelijk mooie locatie en een overdaad aan lekker eten en drinken; ideaal toch? Benieuwd waar je al deze luxe vakantiehuizen vindt in Nederland? Hoe duur ze zijn? En hoe je een overnachting kunt boeken? Voor We Are Travellers zocht ik het voor je uit.

Van overnachten in een oude kerk tot aan slapen in een toffe, luxe tent; met een sauna, jacuzzi of hottub in de buurt, zijn deze plekken perfect voor een luxe vakantie. Op We Are Travellers lees je de 11 tips die ik graag deel met je voor een heerlijke vakantie in Nederland.

Geef een reactie