Web

Eleni Ploumi: ‘De band met mijn publiek in een live performance is extatisch’

Ik ben geboeid door de sterke relatie tussen het publiek en mijzelf. Ik kom in een andere wereld als ik dans en wil mijn publiek daarin meenemen”, vertelt Eleni Ploumi (1988, Thessaloniki). Ze is performer en choreograaf en is onderdeel van Talenthub PLAN. Eleni maakt haar eigen werk binnen DansBrabant en werkt onder meer samen met Katja Heitmann. Een interview over haar passie om mensen te raken, de nieuwe projecten én het vrouwelijk lichaam.

Op Talenthub Brabant vertelt Eleni over hoe ze van Griekenland naar Nederland kwam voor haar danscarrière. “Het geeft mij een extatisch gevoel om een performance neer te zetten waarbij ik het publiek meeneem”, zegt Eleni. Lees haar hele verhaal op talenthubbrabant.nl.

 

Geef een reactie