Brabants Dagblad·Krant·Web

Op zoek naar de liefde, maar klaar met Tinder en andere datingapps? Tilburg heeft Salon de l’Amour


First dates voor singles in Tilburg, maar dan nét een beetje anders. Dat is Salon de l’Amour in Tilburg. Dus geen Tinder en andere datingapps, wel een match aan de hand van een vrolijke vragenlijst met vragen als: ‘Liever een frikandel of een viandel?’ Of: ‘Welk Winnie the Pooh karakter ben jij?’. Op Valentijnsdag zou het filosofische dating evenement in De Nieuwe Vorst plaatsvinden, maar wegens de coronamaatregelen is het tot nader order uitgesteld.

“Die normale, best onzinnig lijkende dingen kunnen wellicht bepalen of je een match hebt of niet. Het is in deze tijd vooral mogelijk om online te daten, maar wij wilden weer eens een ‘echte’ date organiseren. Het tv-programma First Dates heeft ons geïnspireerd, die blind date vonden we interessant”, vertelt filosoof en één van de organisatoren van Salon de l’Amour, Sophie Sanders (26) uit Tilburg. Op de website van het Brabants Dagblad lees je het hele verhaal.

Geef een reactie