Reizen·Web

Tot rust komen in landelijke sferen bij retraite in de Liemers

Midden in de natuur, op de grens van de Veluwe, Achterhoek en Liemers ligt de B&B & Wellness De Waalhoeve. Eigenaren Saskia en Rob geven je een warm welkom en de kamers in de B&B zijn ruim, licht én hebben een megagroot bed met elektrische bediening. Neem de tijd voor een bezoekje aan de privésauna, geniet van een ontspannen (duo-)massage en check in bij jezelf met coach Erna. Voor Thanks for the Trip bezocht ik de B&B en maakte er een verhaal over. 

Wanneer je een sessie met coach Erna boekt, krijg je vooraf de gelegenheid om je leervraag door te geven. Ze vertrekt vanuit de vraag en kijkt samen met jou waar je op dat moment behoefte aan hebt. Fijn detail: de sessie is in de B&B, zodat je in de ontspannen sfeer blijft. Neem daarna een fijne massage of ga in de privésauna om helemaal tot rust te komen.

De volgende ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt dat veel lokale producten bevat. Yoghurt van de waterbuffelboerderij in de buurt, kaas van de lokale kaasboer en een eitje van de eigen kippen van Saskia en Rob. Zin in een wandeling in de omgeving? Zeker doen! Er loopt een Klompenpad vlak langs de boerderij: het Bevermeersepad. Maar ook in de omliggende natuur kom je helemaal tot rust.

Leuk weetje: in mei is bij deze retraite ook een extra rust- en relaxruimte te boeken. Een zoutsteensauna, jacuzzi, Turks stoombad, Himalaya zout en voetenbadje horen hierbij.

Meer lezen? Bekijk mijn blog op Thanks for the Trip.

Geef een reactie