Eindhovens Dagblad·Krant·Wandelen

Netwerken en wandelen in de natuur

‘Voel hoe je voeten de grond raken. Hoe is dat? Voelen ze warm of koud? En wat zie je?”, in de wandelworkshop van coach Ingrid Nieuwenhoff in de bossen bij Waalre staat contact maken met jezelf centraal. Een groepje van drie personen (coronaproof) gaat deze woensdag op pad op de Groote Heide, om te netwerken én om dichterbij zichzelf te komen.

Het startpunt van de workshop is de Hut van Mie Pils in Waalre. In niet-coronatijd een mooie plek om na afloop van een wandeling te netwerken. Nu gebeurt dat vooral onderweg. ,,Ga hier maar stilstaan. Neem de omgeving in je op. Jullie mogen om de beurt vertellen. Stel je voor: je hoeft niets te bereiken, wat zou je dan het liefste doen? De ander luistert dan al lopend vijf minuten”, zegt Nieuwenhoff. Op de website van het Eindhovens Dagblad lees je het hele verhaal.

Geef een reactie