Mestmag.nl·Web

Dutch Design Week 2020: de tofste online tips

Meer treffend kan het bijna niet dit jaar: het thema ‘The New Intimacy’ van de Dutch Design Week slaat de spijker op z’n kop. In een tijd waarin 1,5 meter afstand het nieuwe normaal is en het eeuwen geleden lijkt dat je vrienden en familie mocht knuffelen, is een nieuwe vorm van intimiteit zeker nodig. Normaal gesproken vindt de negendaagse Dutch Design Week in oktober door heel Eindhoven plaats. Dit jaar ziet het evenement er heel anders uit; last minute zelfs volledig online. Wat zijn de hoogtepunten van de DDW en hoe komt het thema erin terug? De tips van Jip Bierkens, Digital Marketing Manager van DDW, op een rij.

Waar Eindhoven anders van 17 tot en met 25 oktober vol was gestroomd met designliefhebbers, ontwerpers en andere geïnteresseerden, is ddw.nl nu dé hotspot voor het festival. Het is een virtuele festivalervaring met een uitgebreid programma. Van 3D-expositieruimtes, livestreams van diverse designers van over de hele wereld tot aan een virtuele rondleiding door expo’s die eigenlijk live hadden moeten plaatsvinden. Lees op Mestmag.nl alle tips voor deze week.

Geef een reactie