Eindhovens Dagblad·Krant·Web

Supermarkt Plus Mierlo: coronamaatregelen serieus nemen

Plastic gezichtskappen voor het personeel, mandjes de deur uit en een winkelwagentjesplicht. Bij de Plus in Mierlo zijn de aangescherpte coronamaatregelen al goed zichtbaar. Na de landelijke persconferentie ging supermarkteigenaar Wim van Doornmalen gisteren meteen tot actie over. ,,Per week komen hier zo’n 14.000 klanten binnen, dus onze medewerkers zijn best kwetsbaar. Ik wil er alles aan doen om de kans op besmetting zo laag mogelijk te houden. Voor mijn personeel en mijn klanten”, aldus Van Doornmalen.

Voor het Eindhovens Dagblad sprak ik met Wim van Doornmalen over de coronamaatregelen die hij in zijn supermarkt neemt en hoe hij zijn personeel en klanten geruststelt en tegemoetkomt. Op ed.nl én in de krant van 30 september 2020 lees je het hele verhaal.

Geef een reactie