Eindhovens Dagblad·Krant·Web

Nuenense senioren maken weer met gerust hart gebruik van Kwetternest dankzij nieuw ventilatiesysteem

“36 gaatjes boren en dan met een hamer door twee muren heen om de buitenwereld te bereiken. In 1,5 dag zat het nieuwe ventilatiesysteem erin”, vertelt Joop Scholing, voorzitter van seniorenvereniging PVGE Nuenen. Zo’n nieuw systeem aanleggen, daar draait de vereniging haar hand niet voor om. “Alles om de leden gerust te stellen. De ventilatievoorziening in het Kwetternest (in Sporthal de Hongerman) was niet voldoende om binnen activiteiten te organiseren voor onze leden. Dus besloot het bestuur om in juni zélf een nieuw systeem aan te leggen”, aldus Scholing.

Voor het Eindhovens Dagblad sprak ik met de seniorenvereniging in Nuenen over hun nieuwe ventilatiesysteem en over het sociale aspect daarvan. Op ed.nl lees je het hele verhaal.

 

Geef een reactie