Web

‘Cultuureducatie in én rondom de school versterken: daar staat CLICK voor’

“CLICK. brengt mij meer kennis, inspiratie en een gezamenlijk doel: kunsteducatie nog beter maken”, vertelt Marijke Goedhart. Ze is één van de zestien deelnemers die tien maanden geleden startte aan het ontwikkeltraject. Van kunstvakdocent en museumeducator tot aan basisschoolleerkracht; ieder startte met een eigen leervraag gericht op hoe ze samen cultuureducatie in én rondom de school kunnen verstevigen. Een lerend netwerk dat kennis deelt met elkaar en opdeed in masterclasses van professionals in de kunsteducatie. Waar staan de deelnemers nu? En wat gaan we de komende tijd nog van ze horen? Ze delen hun verhalen op wijzijnclick.nl.

Aan het begin van CLICK., een talentontwikkelingstraject cultuureducatie voor kunstvakdocenten en leerkrachten van Provincie Noord-Brabant, Fontys Hogescholen en Stichting Cultlab, sprak ik de deelnemers over hun verwachtingen. Nu blikken ze terug op hun proces. Lees alle interviews op wijzijnclick.nl en klik op de deelnemer waar je nieuwsgierig naar bent. 

Geef een reactie