Wandelen·Web

De beste wandelroutes en plekjes in de Loonse en Drunense Duinen

Geniet van de gigantische heidevelden, kom rustig bij op een houten bankje in het bos en struin lekker door het stuifzand. In de Loonse en Drunense Duinen kan het allemaal. Het natuurgebied ligt ten noordoosten van Loon op Zand, bij Tilburg, en staat vooral bekend om de Brabantse Sahara. Het is één van de grootste stuifzandgebieden in het westen van Europa. Voor We Are Travellers zette ik de mooiste wandelroutes, tofste fietspaden én een stukje geschiedenis op een rij.

Lees in deze blog op We Are Travellers mijn hele verhaal. Dan weet je meteen waarom de schapen in het nationale park een eigen Facebookpagina hebben én in welke periode van het jaar je het beste kunt gaan wandelen in de Loonse en Drunense Duinen. Wandelen maar!

Geef een reactie