Video·Web

Producties Jeugdjournaal Suriname

 

Tijdens mijn afstudeerstage in Suriname, maakte ik voor het Jeugdjournaal diverse nieuwsitems en reportages. Ik liep drie maanden stage in Paramaribo en maakte scripts, filmde op locatie en monteerde de items die hieronder staan.

Dit item gaat over kinderen die in een Bamboe-orkest spelen. En deze reportage over Dodenherdenking in Paramaribo. In dit nieuwsitem staat judo centraal, in deze reportage reisden we naar Kwamalasumutu, een plaatsje helemaal in het zuiden van Suriname, om daar de eerste steenlegging van een school te filmen. Ook filmde ik op een school een item over alcoholgebruik onder jongeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.