Web

Mestmag.nl: Week van de Amateurkunst maakt de kleine artiest in mensen los

Geduldig knipt ze de roze stof uit langs de lijnen van het patroon. Na twee dagen werken is het af: het A-lijn jurkje in de stijl van Twiggy. Sterre (13) maakte haar eigen jurk tijdens de Fashion tweedaagse bij MIK Pieter Brueghel in aanloop naar het Catwalkevent in de Week van de Amateurkunst. Het Catwalkevent is een van de vele activiteiten in Brabant tijdens de WAK. Hoe ziet de WAK er in Brabant uit, ten opzichte van de rest van Nederland? En wat is de waarde van de WAK voor mensen die amateurkunst beoefenen?

Voor mestmag.nl schreef ik namens Kunstbalie een artikel over de Week van de Amateurkunst en over de kunstenaars in Brabant. In de week van 30 mei t/m 7 juni vinden door heel Nederland optredens, voorstellingen en allerlei andere kunsten plaats. Lees hier mijn artikel over de WAK: de kleine artiest komt los.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.