Web

Happy new year!

???????????????????????????????

Het einde van het jaar zorgt bij mij altijd voor nogal nostalgische gevoelens. Ik overdenk mijn leven dan graag even. Wat heb ik het afgelopen jaar allemaal gedaan, waar werd ik heel blij van en wat was gewoon ronduit afschuwelijk. Ik bespaar je deze hele overdenking, maar je hebt een beeld denk ik. Op de eerste dag van het nieuwe jaar krijg ik juist kriebels om het dit jaar eens even helemaal anders aan te pakken (wat uiteindelijk vaak wel mee valt natuurlijk). Maar wat wel nieuw is, is deze blog. Het is een project dat een tijdje gaat duren, meer dan een jaar. 1 januari 2015 is het startpunt voor mijn 100-en-1-dromen project.

Volg op deze website mijn dromen en belevenissen en droom mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.