Over Simone

 

Ik ben: journalist & tekstschrijver. Ik werk als communicatieadviseur bij Uitgeverij Zwijsen in Tilburg. Daarnaast schrijf ik voor particulieren en bedrijven teksten en verzorg ik de communicatie. Mijn opdrachtgevers zijn onder meer: Door Lotje Getikt, Academic Forum (Tilburg University), De Nieuwe Veste in Breda, Bibliotheek Midden-Brabant, SalesWizard (SEO-teksten schrijven), Rabobank Tilburg (ondernemersblad Dichterbij), Festival Cement (theater & dans) in Den Bosch (cultuurjournalist voor Blog Beton over jonge theatermakers) en de grootste site voor singles van Nederland: singlessite.nl.

Ook schrijf ik voor Nijmegen Cultuurstad over de culturele belevenissen in Nijmegen. Daarnaast ben ik Cultuurwetenschapper. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp ‘De rol van muziek in rouwbegeleiding’ aan de Master Kunsten, Publiek & Samenleving aan de Universiteit van Tilburg.

Ik ben gespecialiseerd in: (web)teksten schrijven (SEO), interviews, reportages, eindredactie, achtergrondverhalen, recensies en video.

Mijn interesses:  Reizen, fotografie, design, mode, beeldende kunst, muziek, film, boeken, journalistiek, koffie, bootcampen, yoga, hardlopen, bakken en koken.

Ik ga graag aan de slag voor je op journalistiek gebied en/of als tekstschrijver. Bekijk ook mijn cv.

Contact? Mail naar: info@simonevos.com of bel naar: 06-22151430.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.