Over Simone

Ik ben: freelance journalist & tekstschrijver. Ook werk ik als freelance communicatieadviseur. Daarnaast schrijf ik (journalistieke) teksten en verzorg ik de communicatie van diverse opdrachtgevers. Dit zijn onder meer: Door Lotje Getikt, Academic Forum (Tilburg University), We Are Travellers, Bibliotheek Midden-Brabant, BN DeStem (Uit&Thuis bijlage), Uitgeverij Zwijsen, Eindhovens Dagblad,  Thuis in Geldrop en de grootste site voor singles van Nederland: singlessite.nl.

Ook schrijf ik voor IntoNijmegen over de culturele belevenissen in Nijmegen. Daarnaast ben ik Cultuurwetenschapper. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp ‘De rol van muziek in rouwbegeleiding’ aan de Master Kunsten, Publiek & Samenleving aan de Universiteit van Tilburg.

Ik ben gespecialiseerd in: (web)teksten schrijven (SEO), interviews, reportages, eindredactie, achtergrondverhalen, recensies en video.

Mijn interesses:  Reizen, fotografie, design, mode, beeldende kunst, motorrijden, muziek, film, boeken, journalistiek, koffie, bootcampen, yoga, hardlopen, bakken en koken.

Ik ga graag aan de slag voor je op journalistiek gebied en/of als tekstschrijver. De tarieven vind je op deze pagina.

Contact? Mail naar: info@simonevos.com of bel naar: 06-22151430.

Geef een reactie