Reizen·Wandelen·We Are Travellers·Web

Wat te doen in Innsbruck: 7 tips voor een stedentrip

Prachtige uitzichten op de Alpen, een mooie binnenstad met historische gebouwen, verschillende musea en restaurantjes; Innsbruck in Zuid-Tirol heeft het allemaal. Een stedentrip naar deze Oostenrijkse stad is erg de moeite waard, maar waar kun je het beste naar toe? En waar overnacht je fijn? De tofste tips Innsbruck bezienswaardigheden op een rij.

Innsbruck wordt ook wel het hart van de Alpen genoemd en dat is niet voor niets. Deze sfeervolle stad ligt aan de voet van de bergen en voelt daardoor extra knus aan. Je bent met de Nordkettenbahn in tien minuten hoog in de bergen, waar je kunt wandelen, skiën of mountainbiken. Wandel langs de rivier de Inn, strijk neer voor een goede schnitzel en een biertje en geniet van de fijne sfeer in de binnenstad. In Innsbruck vermaak je je zeker een paar dagen. Lees alle tips op We Are Travellers.

Geef een reactie