Reizen·Wandelen·We Are Travellers·Web

De 11 mooiste plekken in Noord-Italië

Prachtige, uitgestrekte meren, sfeervolle dorpjes en steden, imposante bergen en vooral: veel en lekker eten en drinken. In het noorden van Italië breng je gerust een week of twee door. Welke plekken mag je zeker niet overslaan in Noord-Italië? En waar overnacht je dan? De 11 mooiste plekken in Noord-Italië verzamelde ik voor We Are Travellers bij elkaar.

Het noorden van Italië begint bij de grens van Oostenrijk en loopt tot aan Slovenië aan de oostkant en Frankrijk aan de westkant door. Bij Toscane begint het midden van Italië ongeveer. De regio’s die tot het noorden worden gerekend zijn: VenetoLigurië, Lombardije, Piemonte, Trentino-Alto Adige, Emilia-Romagna, Valle d’Aosta en Friuli-Venezia-Guilia. In iedere regio zijn meer dan genoeg prachtige plekken te ontdekken. Lees ze allemaal op We Are Travellers.

Geef een reactie