Web

Bombastische, unieke actiefilm over Sint-Oedenrode in wording: ‘Oda-Vlucht door de Eeuwen’


Een actie-avonturenfilm maken met Sint-Oedenrode als decor; dat is het plan van Arne Balk, initiatiefnemer van de film ‘Oda-Vlucht door de Eeuwen’. Unieke locaties uit het dorp aan Brabant en de rest van Nederland laten zien én de inwoners van Rooi samenbrengen, is voor hem belangrijk.

,,Een film maken is een enorme verbindende factor. Samen aan iets moois werken, is fantastisch”, vertelt Balk. ,,Sint-Oedenrode is een bijzonder en mooi dorp. Ik kwam hier drie jaar geleden wonen en kan het daardoor enigszins door de blik van een buitenstaander bekijken. Ik wil  Sint-Oedenrode meer op de kaart zetten. We hebben zoveel te bieden. Het idee voor de film is langzaam gegroeid.” Lees het hele verhaal op de website van het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie