Eindhovens Dagblad·Krant·Web

Festivalsfeer op 30e ‘Nacht van het Witte Doek’ in Deurne

Een 30-jarig jubileum, 1300 jaar Deurne en een vierdaags programma; de Nacht van Het Witte Doek, van 26 t/m 29 augustus in Deurne, wordt feestelijk. Voorzitter Willy Koppens kijkt met een fijn gevoel vooruit: ,,We zetten een verrekte goed festival neer.”

,,Het festival houdt meer in dan alleen films kijken in de buitenlucht. Er zit een hele randprogrammering bij. Bij sommige films zijn er discussies of gesprekken met experts, we hebben een kinderprogramma en voorafgaand aan de films speelt een bandje of is er een andere muzikale invulling”, aldus Willy Koppens. Hij is sinds tien jaar betrokken bij de organisatie en is vijf jaar voorzitter. Lees het hele verhaal op de website van het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie