Eindhovens Dagblad·IntoNijmegen·Web

Houten puzzels van Geldrops stel veroveren Nederland: ‘Je ruikt het hout, voelt de stukjes en moet je focussen op de vorm’

Wat doe je als er door corona veel werk wegvalt? Juist: een nieuw concept bedenken. Dat deden Annette Tol (50) en Matthijs Keuper (50) uit Geldrop in het afgelopen jaar met Kaboomlaser, hun nieuwe bedrijf in zelfgemaakte houten puzzels en wanddecoratie. 

Inmiddels ligt er een T-Rex-puzzel van hun hand in Naturalis’ museumwinkel en kocht de Hersenstichting puzzels in de vorm van hersens aan als relatiegeschenk.

Lampen draaien
In maart 2020 kwam het stel Tol en Keuper thuis te zitten vanwege corona. Tol is trainingsacteur in de zorgsector en regisseur bij Theater Drop. Keuper heeft een bedrijf in verlichting voor musea en winkels. ,,Het liep al jaren wat minder met mijn bedrijf en ik was nog alleen over. Toen kreeg ik in het voorjaar van 2020 ineens een grote opdracht en vroeg ik Annette of ze me wilde helpen met lampen in elkaar draaien”, zegt Keuper. Lees het hele verhaal van de twee ondernemers op de website van het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie