Brabants Dagblad·Krant·Web

Diamanten huwelijk voor Jo en Pieta van der Heijden: ‘Nog steeds samen op pad’

,,Het hele leven is geven en nemen en dat hebben we al die zestig jaar zo gehouden. We hebben het goed ingevuld samen”, zegt Jo van der Heijden (86). Op 12 juli vierden hij en zijn vrouw Pieta van der Heijden-van der Heijden (85) hun diamanten huwelijk in hun woonplaats Schaijk.

,,Ik zag Pieta voor het eerst in het dorp. Ik ging toen met een vriend van mij, Ton Zwaans, mee naar zijn familie. Pieta was daar ook, zij was een vriendin van die familie. Ze was me meteen opgevallen”, vertelt Jo. Uiteindelijk kreeg het stel in 1955 verkering en trouwden ze in 1961. Eerst bij het gemeentehuis, daarna in de kerk. Het feest was in een zaal in Schaijk. ,,Dat was een mooie dag”, zegt Jo lachend. Lees het hele verhaal van het echtpaar op AD.nl.

Geef een reactie