Mestmag.nl·Wandelen

Ontwerpersduo TilburgsAns: ‘Kloosters zijn eilanden van rust’

“Hoe zet je verschillende kloosters neer in een pictogram? Daar dachten we over na. Het leek ons tof om het verhaal van de kloosters in onze provincie te vangen in een pictogram op een speldje”, vertellen Sander Neijnens en Ivo van Leeuwen. Ze vormen samen het ontwerpersduo TilburgsAns en werkten mee aan de ontwerpopdracht ‘Brabantse Kloostericonen’. Door draagbare souvenirs en bijbehorende prentkaarten te maken, geven de ontwerpers de kloosters een nieuw gezicht. Vormgever Sander Neijnens en illustrator Ivo van Leeuwen aan het woord.

Op Mestmag.nl komen vijf ontwerpers(duo’s) aan het woord over de souvenirs die zij ontwierpen voor kloosters in Brabant. Om de geschiedenis door te vertellen en verhalen te delen. Lees het hele verhaal van Ivo en Sander op Mestmag.nl.

Geef een reactie