Mestmag.nl·Web

Jungle by Night in coronatijd in 013: ‘Positief gestemd, negatief getest’

Ik wist niet dat ik het zo had gemist. Dat culturele uitje. Even ontspannen, genieten van de muziek, biertje erbij. Maar nu het voor één avond weer kon én mocht, was het meteen weer zoals ik het me herinnerde. Muziek voert je mee naar een andere wereld en haalt je even uit de dagelijkse beslommeringen. Met een negatieve coronatest op zak, ging ik namelijk met een vriendin naar Poppodium 013, om zittend naar Jungle by Night te kijken. En heen en weer te bewegen op mijn stoel.

Voor Mestmag.nl schreef ik over mijn hernieuwde ervaring van naar een concert gaan. Met mondkapje op en al, maar toch: wát een belevenis weer. Naar live muziek luisteren op 1,5 meter afstand van elkaar. Hoe dat was, lees je in mijn blog.

Geef een reactie