Brabants Dagblad·Krant·Web

Even in contact met wildvreemden bij callcenter Mèn-wèl-bèlle in Theater De Nieuwe Vorst

Een gesprek voeren met een vreemde, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je te dichtbij staat? Even kletsen met iemand die je nog nooit hebt gesproken, zoals je eerder in de kroeg deed? Bij het Mèn-wèl-bèlle callcenter in Theater De Nieuwe Vorst kon het zaterdag gewoon.

Acht bekende en minder bekende Tilburgers voerden daar met willekeurige bellers een gesprek over uiteenlopende onderwerpen. En: zo bleek, daar was behoefte aan. “Mensen zijn op zoek naar nieuw contact, zeker in deze tijd”, vertelt Bregt van Deursen, één van de bedenkers van het callcenter. Op de website van het Brabants Dagblad lees je welke gekke, random gesprekken er in het callcenter voorbijkomen.

 

Geef een reactie