Eindhovens Dagblad·Krant·Web

‘Loopbaancoaches zorgen weer voor twinkeling in je ogen’

Met tegenzin iedere ochtend achter die laptop kruipen, omdat je baan niet meer de voldoening geeft die je wilt. Of een dreigend ontslag door corona. In de horeca werken en je toch willen oriënteren op een baan met andere uren. Het komt – zeker ook door de pandemie – vaak genoeg voor.  Dan zijn vier gratis loopbaangesprekken om die twinkeling in je ogen terug te krijgen of je op een ander spoor te zetten, misschien wel precies wat je nodig hebt. Die kans wordt dan ook vaak met beide handen aangegrepen.

Van werk veranderen is altijd lastig, maar in deze coronatijd is het wellicht nog moeilijker. Daar weet Karin van der Leij alles van ,,Ik zag het eerst somber in, want ik vind veel leuk en heb veel in mijn mars, maar ik wil een baan die ik kan doen tot aan mijn pensioen.” Gelukkig kon ze deelnemen aan vier gratis loopbaanadviesgesprekken. ,,Nu zie ik het weer helder.”  Het hele verhaal van Karin en drie loopbaancoaches lees je op de website van het Eindhovens Dagblad en AD.

Geef een reactie