Mestmag.nl·Wandelen·Web

Wandelend aan de toekomst werken: Vera Hofman maakt de wereld een stukje mooier

Al wandelend over onze toekomstige wereld in gesprek gaan. Dat leek dirigente, fluitiste en maker Vera Hofman een mooi plan. Ze brengt mensen graag samen en is bezig met de vraag: ‘Hoe maak ik de wereld een stukje mooier?’. In deze periode van structurele verandering wil ze actief mensen ontmoeten en in gesprek gaan over de toekomst. Van 6 t/m 16 augustus wandelde ze daarom tweehonderd kilometer door Noord-Brabant en Limburg, onder het mom van Walk & Talk.

Op gepaste afstand sprak ze met inwoners, kunstenaars, initiators, beleidsmedewerkers en wetenschappers. “Ik ben maker en ik volg wat er op mijn pad komt. Ik heb hiermee zoiets essentieels aangeboord, het komt uit mijn hart”, vertelt Vera. Op Mestmag.nl lees je het hele verhaal.

Geef een reactie