Web

Even voorstellen: Motivatie-expert Pepijn Dousi (Spiek!)

shallow-focus-photo-of-change-4502492

Aansluiten op de dagelijkse lespraktijk van leerkrachten; met korte, educatieve trainingen aansluiten doet Spiek! dat. De modules in Spiek! zijn kort (twee tot twaalf minuten) en het zijn zogenoemde microlearnings. Hierin komt één specifiek onderwerp of probleem aan de orde. Daarin werkt Spiek graag samen met experts. Zoals Pepijn Dousi. Hij is motivatie-expert in het basisonderwijs en ontwikkelt acht modules voor Spiek op het gebied van motivatie en toetsing.

“De druk op presteren in het onderwijs ligt hoog, dat leidt af van de wil om te leren. Het is mijn missie om van een prestatiegerichte naar een motivatiegerichte cultuur te gaan”, vertelt Pepijn. In deze blog op Spiek! lees je zijn hele verhaal en vind je meteen de modules terug die hij heeft gemaakt.

Geef een reactie