Night University 2014

Simone Vos bij Night University 2014

Eén van de projecten waaraan ik in 2014 heb gewerkt, is Night University. Ik ben voorzitter en programmeur van Night University: een  cultureel en wetenschappelijk festival op de campus van de Universiteit van Tilburg. Het festival is een mix van muziek, theater, literatuur, cabaret, wetenschappelijke lezingen en workshops. Onder andere Kluun & Giphart waren er, Comedytrain, DJ’s Domien Verschuuren (3FM) en Martijn la Grouw (Slam FM), een kunstroute over de campus met een lezing van Museum de Pont en workshops van de Speld en Light Graffiti.

Organisatie

Het organiseren van een festival dat ruim achthonderd bezoekers trekt is een mooie uitdaging. Zowel studenten van de Universiteit als inwoners van de stad Tilburg worden betrokken bij het festival. Het festival is georganiseerd door zeven studenten en een projectleider vanuit de Universiteit. Het schrijven van subsidieverzoeken en aanvragen van subsidies hoorde bij de taken, maar ook contacten onderhouden met artiesten, managers en andere gasten voor en tijdens het festival zijn belangrijke taken. Night University vond plaats op 1 oktober en is door verschillende media opgepakt.

Media

Luister hier bijvoorbeeld naar een interview met mij over de avond zelf en zie hieronder een krantenartikel in het Brabants Dagblad over Night University.

Night University Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.